segunda-feira, 2 de fevereiro de 2009

2 februari 2009: dag 1 van de bouw van ons huis in Santarém!

Beste allemaal,

Já eindelijk is het dan zover: vandaag is de kop eraf, de schop in de grond. De eerste zandbergen verschenen, gevoed met dat wat de kelder worden zal. Na een weekend met stort- en plensbuien was het een verwachte mooie dag. Lekker zonnetje en het rook al naar voorjaar. Tijdens de dag ook nog een groepje van drie buizerds over ons terrein zien schroeven, met duidelijk baltsgedrag. Later kwam er nog een dwergarend lang, maar die werd snel weggetreiterd door een ekster. Wat een "dagje op de bouw" al niet voor bijpleziertjes zorgt.

Dus dit was het laatste blik over het terrein voor het grote moment:


Maar al snel verdween alle begroeiing onder het geweld van de graafmachine:

Gelukkig is de bestuurder uiterst vaardig:

En dat was alweer de eerste dag van "Huis in Santarém". Snel meer...

2 comentários:

  1. De bouw is gestart. Gefeliciteerd. Tijd voor bier. En er zal nog heel wat bier vloeien; laagste punt, droge muren, hoogste punt, pannebier etc. Heel veel plezier en succes.

    Erik

    ResponderExcluir
  2. Als je een comentaar wilt schrijven, moet je (geloof ik) een Google adres hebben. Je klikt eerst op het wood "comentários" en dan verschijnt een veld waarin je een comentaar kunt schrijven. Daarna kies je bij "Comentar como", waarna je je Google adres in het veld schrijft. Daarna klik je op "Postar comentário" en klaar is Kees! Veel succes.

    ResponderExcluir